dimecres, 10 de febrer del 2010

Vegueries, una moto pels ciutadans.

Que la recuperació de les vegueries sigui o no una necessitat, no ho se discutir i no en puc opinar per ignorant, ara be, de les presses que el tripartit sembla tenir per a posar-les en funcionament si, en vull discutir, de fet l’hauríem de discutir tots plegats aquest punt.
En el moment històric de crisi en que trobem, i amb la que ens espera, els nostres governants ens volen col•locar aquesta joia perfectament ajornable, en comptes de mirar cap al futur immediat i treballar, amb tots els efectius, per salvar el país. El pitjor de la crisi està encara per arribar i no podem estar fent els vidres mentre els indis ja ens disparen fletxes pertot arreu.
El que a més ens hauria de treure de polleguera és el fet que ens enganyin dient-nos que ni es duplicaran administracions ni suposarà més funcionaris ni més despesa.
Això és una mentida massa grossa per venir de tot un president de la Generalitat; això si, l’altre dia se li va escapar de dir, el Sr. Montilla, que “les Diputacions es suprimiran a llarg plaç”. Sap perfectament que el permís per això ha d’arribar de Madrid i allà “los asuntos catalanes” sempre son sine die.

Aquesta moto no la volem, el ”molt honorable” i sus muchachos no en saben de fer miracles i el que haurien d’estar fent en aquest moments és no distreure el personal i establir i aplicar tota la capacitat del govern i l’administració perquè no ens enganxi el toro econòmic, si és que encara hi som a temps.
A risc de que algú se m’emprenyi, trepitjaré la línia i ho repetiré, ens menteixen per inèrcia i cada cop ens hauran de mentir més per suportar el castell de palla en el que viuen i ens fan viure.

jimmi Romeu.
Publicat a la columna La factoria del diari La Manyana, 10.02.2010.

Processor del Poal


Be, jo marxo que m'esperen a casa.